Γλώσσα
Το καλαθι μου

ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΤΑΝΓΚΡΑΜ ΜΕ ΜΑΡΚΑΔΟΡΟ TOI WORLD TP307

ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΤΑΝΓΚΡΑΜ ΜΕ ΜΑΡΚΑΔΟΡΟ TOI WORLD TP307
26,90 €

Ηλικία: 3 ετών+

Μαγνητικό Τάνγκραμ.Τα παιδιά μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα 46 ξύλινα κομμάτια αλλά και τον μαρκαδόρο για να δημιουργήσουν ό,τι θέλουν, ν' αναπτύξουν απεριόριστα τη φαντασία τους, ν' αντιληφθούν το σχήμα του αντικειμένου και στη συνέχεια να το σχεδιάσουν ή να το κατασκευάσουν. Ταυτόχρονα, μπορούν να κατανοήσουν βασικές μαθηματικές έννοιες όπως το μήκος, το μέγεθος, το σχήμα, ο συνδυασμός σχημάτων και η ποσότητα.

Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 30 ευρώ
Σε απόθεμα
SKU
100.60.5732
Περιγραφή

Ηλικία: 3 ετών+

Η λογική του Magnetic Shape Puzzle προέρχεται από τα παζλ Tάνγκραμ, συνδυάζοντας κοινά σχήματα όπως κύκλους, τετράγωνα κι επανεγγράψιμα ταμπλό. Τα παιδιά μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα 46 ξύλινα κομμάτια αλλά και τον μαρκαδόρο για να δημιουργήσουν ό,τι θέλουν, ν' αναπτύξουν απεριόριστα τη φαντασία τους, ν' αντιληφθούν το σχήμα του αντικειμένου και στη συνέχεια να το σχεδιάσουν ή να το κατασκευάσουν. Ταυτόχρονα, μπορούν να κατανοήσουν βασικές μαθηματικές έννοιες όπως το μήκος, το μέγεθος, το σχήμα, ο συνδυασμός σχημάτων και η ποσότητα.

Ο πίνακας σχεδίασης καλύπτεται με ένα εξαιρετικά λεπτό φιλμ PET όπου τα παιδιά μπορούν να σβήσουν και να ξαναγράψουν δεκάδες χιλιάδες φορές. Οι κάρτες έχουν σχεδιαστεί με αυξανόμενο βαθμό δυσκολίας, από εύκολες σε δύσκολες, πράγμα το οποίο αναπτύσσει βήμα προς βήμα τη σκέψη των παιδιών.

Περιέχεται: μαρκαδόρος λευκοπίνακα.

Διαστάσεις: 24 x 22 x 10.5

Χαρακτηριστικά
Περισσότερες Πληροφορίες
Κατασκευαστής TOI WORLD
Εκδοτικός Οίκος TOI WORLD
Κατηγορία Παιχνίδια κ.α.
Υποκατηγορία Ξύλινα Παιχνίδια, Εικαστικά/ Κατασκευές, Μαγνητικά Παιχνίδια
Ηλικία 3-7 Ετών
Αξιολογήσεις
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΤΑΝΓΚΡΑΜ ΜΕ ΜΑΡΚΑΔΟΡΟ TOI WORLD TP307
Η Βαθμολογία σας