Βιβλιοσκόπιο Book & Toy Store 

Τον Σεπτέμβριο του 2010 άνοιξε ένα νέο στέκι στο Ρέθυμνο για τους βιβλιόφιλους, το «ΒΙΒΛΙΟΣΚΟΠΙΟ»!

Στο «ΒΙΒΛΙΟΣΚΟΠΙΟ» μπορείτε να βρείτε νέες εκδόσεις, βιβλία από «άλλες» εποχές και φυσικά μπορείτε να παραγγέλνετε τα βιβλία που επιθυμείτε χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση.

Έχουμε προσπαθήσει να καλύψουμε τις ανάγκες όλων με τις καλύτερες επιλογές από βιβλία ελληνικής & ξένης λογοτεχνίαςξενόγλωσσα λογοτεχνικά & εκπαιδευτικά βιβλία (αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά), ποίησηδοκίμια/ μελέτες, βιογραφίεςβιβλία ψυχολογίας, παιδικά βιβλία (λογοτεχνικά, εκπαιδευτικά αλλά και δραστηριοτήτων), χάρτεςοδηγούς εναλλακτικών δραστηριοτήτων αλλά και λευκώματα (μαγειρική, φωτογραφία, ταξίδια, οικογένεια κ.λπ.).

Θα σας παρακαλούσαμε να μας βοηθάτε με τις παρατηρήσεις και τις υποδείξεις σας για την καλύτερη λειτουργία του βιβλιοπωλείου μας και φυσικά για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας. Στην προσπάθεια μας να παραμείνει το βιβλίο στα είδη ανάγκης  και όχι στα είδη πολυτελείας προσπαθούμε οι τιμές μας να είναι πάντα χαμηλότερες από τις τιμές των εκδοτικών οίκων. Δεν έχετε παρά να κάνετε μια βόλτα προς την πλατεία του Αγνώστου Στρατιώτη να γνωριστούμε και να το επιβεβαιώσετε!

Από τον Νοέμβριο του 2013 το Βιβλιοσκόπιο έχει και παιχνίδια για τους μικρούς μας φίλους: ξύλινα, εκπαιδευτικά, puzzles, επιτραπέζια, παιχνίδια ρόλων, κατασκευών κ.α. των εταιρειών DJECO, MOULIN ROTY, LITTLE DUTCH, OLI & CAROL, CROCODILE CREEK, TIGER TRIBE, LUDATTICA, LONDJI, ANDREU TOYS, JANOD, PLAN TOYS, HABA, SMART GAMES, SCHLEICH, ΚΑΙΣΣΑ.

Τέλος, τον Φεβρουάριο του 2016 «γεννήθηκε» το πρώτο μας βιβλίο και μαζί του και οι «Εκδόσεις Βιβλιοσκόπιο».

Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε,

Γιάννης και Ασπασία